رتبه 2 مجموعه زمین شناسی در کنکور دکترای سال 1392

رتبه 2 مجموعه زمین شناسی در کنکور دکترای سال 1392
داوود جهانی

نسبت به کارهایم دید جدیدی پیدا کرده ام

برخی از داوطلبان کنکور دکتری انتظارات بالایی از درس خواندن در مقطع دکتری دارند. برای آن ها مقطع دکتری یک نقطه آرمانی است، اما برخی پس از ورود به این مقطع، ناامید می شوند چرا که تصوراتشان با واقعیت تفاوت دارد. هر چه هست، داشتن مدرک دکتری می تواند بر شان اجتماعی آن ها بیفزاید. «داوود جهانی»، یکی از داوطلبانی است که در سال 1392 در کنکور دکتری شرکت کرد و توانست در این کنکور رتبه 2 مجموعه زمین شناسی (زمین شناسی مهندسی) را به دست بیاورد.

کارش باعث می شد دائم بین تهران و شهرهای دیگر در رفت و آمد باشد. شاید یکی از دلایلی که باعث شد تصمیم بگیرد در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهد، همین بود که در شهری که در آن سکونت دارد یعنی تهران، شاغل شود. به همین دلیل بود که 2 سال پیش تصمیم گرفت تا در مقطع دکتری درس بخواند. اما حالا که یک سال از پذیرفته شدنش در مقطع دکتری گذشته، هنوز به این هدف نزدیک نشده است.

از نظر «داوود جهانی»، داشتن مدرک دکتری یک هدف بزرگ به شمار می رود:«بله درس خواندن در مقطع دکتری، هدف بزرگی است، اما تصورات من خیلی بالاتر بود. تا مقطع کارشناسی ارشد را دید داشتم، اما فکر نمی کردم مقطع دکتری این قدر پتانسیل کمی داشته باشد.»

او درباره حسش از تحصیل در مقطع دکتری می گوید:«خوب است. واقعیت امر این است که از طرف سیستم آموزشی، نکته جدیدی عایدمان نشده، اما تحصیل در این مقطع باعث شده تا نسبت به کارها و فعالیت هایم دید جدیدی پیدا کنم.»

هدف جهانی این است که پس از پایان مقطع دکتری عضو هیات علمی دانشگاه شود، اما این که کدام دانشگاه، می گوید چندان مهم نیست. او پس از پایان دکتری به آذربایجان شرقی خواهد رفت.

وی در پاسخ به این پرسش که آینده برای کسی که مدرک دکتری دارد، با کسی که مدرک کارشناسی ارشد دارد، چقدر متفاوت است، می گوید:«به نظر من هیچ تفاوتی ندارد. اگر تلاشی را که حالا دارم، در مقطع کارشناسی انجام می دادم، حتی فوق لیسانس هم نمی خواندم. باید در همان مقطع کارشناسی، نهایت تلاشمان را انجام دهیم و بیشتر مطالعه کنیم تا بتوانیم موفق تر عمل کنیم.»

این رتبه 2 مجموعه زمین شناسی (زمین شناسی مهندسی)  علاوه بر تحصیل به فوتبال علاقه زیادی دارد و دوست دارد به ورزش های والیبال و فوتبال بپردازد، اما برای پذیرفته شدن در کنکور دکتری از این علایق کم نکرده است.

جهانی، درباره تاثیر و نقش موسسه پارسه در موفقیتش در کنکور دکتری این طور توضیح می دهد:«موسسه پارسه، تاثیر زیادی داشت. خدا اموات دکتر البرزی را بیامرزد. زبان تولیمو را با کمک های ایشان یاد گرفتم. جا دارد که از زحمات ایشان تشکر کنم.»