مهندسی برق

هنوز هيچ چيز مشخص نيست
احسان برزنوني

رتبه 2 مربی مجموعه مهندسی برق در کنکور دکترای سال 93

هر کدام از آن ها آینده ای خاص را برای خود ترسیم کرده اند، آینده ای که پیش رفتن در آن و موفق عمل کردن در تحصیل در مدارج بالاتر خلاصه می شود. «احسان برزنونی»، هم یکی از این افراد است. برزنونی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مجموعه مهندسی برق و در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کرده است. وی توانسته در کنکور دکتری رتبه 2 مربی را به دست بیاورد.

ترم پنجم مقطع کارشناسی ارشد بود که به صورت جدی تصمیم گرفت در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهد. این هدف که برای خودش ترسیم کرده بود، باعث شد وقت هایی را به درس خواندن اختصاص بدهد. برزنونی، به این ترتیب هر روز بین 4 تا 6 ساعت را صرف درس خواندن می کرد. حدود 4 ماه به این روال ادامه داشت تا این که کنکور مقطع دکتری برگزار شد. او که رتبه 2 مربی را در کنکور دکتری به دست آورده است، تاکید می کند که:«فعلا فقط رتبه های بخش اول مشخص شده. هنوز هیچ چیز مشخص نیست. در مقطع دکتری اصلی ترین بخش، همان بخش مصاحبه است و همه چیز پس از آن مشخص می شود.»

برزنونی که در رشته مجموعه مهندسی برق تحصیل کرده، همین حالا هم مدرس دانشگاه است و در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب به تدریس می پردازد. او دوست دارد درس خواندن را ادامه بدهد و از انجام کارهای پژوهشی و ادامه دادن پژوهش با عنوان بزرگ ترین هدف خود یاد می کند. وی به انجام پروژه های علمی صنعتی هم علاقه مند است. اما این طور نیست که زندگی اش فقط در درس خواندن، کنکور دادن و کارهای پژوهشی سپری شود، بلکه بخش های دیگری هم دارد. بخش هایی که در آن ها روح هنر جاری است. این رتبه 2 مربی در مقطع کنکور دکتری، به صورت خودآموز به طراحی سیاه قلم می پردازد، اعجاز قرآن را از بعد علمی بررسی می کند و به رشته های مختلف ورزشی به ویژه فوتبال علاقه مند است.برزنونی هم اکنون هم شاغل است، با این وجود چرا تصمیم گرفته در مقطع دکتری به ادامه تحصیل بپردازد؟ در پاسخ به این پرسش می گوید:«به نظر من کسی که به تحصیلات تکمیلی می پردازد و در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل  می دهد، حتما باید تا مقطع دکتری هم ادامه بدهد. در رشته های مهندسی، کارشناسی ارشد کفایت نمی کند و این مقطع فقط با دوره دکتری تکمیل  می شود. ضمن این که من به ادامه تحصیل علاقه شدیدی دارم.»

اما آیا آینده برای کسی که دارای مدرک کارشناسی ارشد است با کسی که در مقطع دکتری درس خوانده، تفاوتی دارد؟ او دراین باره این طور توضیح  می دهد:«این موضوع بستگی به خود فرد دارد که چقدر از تخصص خود استفاده کند. افرادی هستند که با مدرک کارشناسی ارشد نسبت به دکترها در جایگاه بهتری قرار دارند. اما ادامه تحصیل در مقطع دکتری و حتی دوره های بالاتر بر جایگاه علمی و اجتماعی افراد تاثیر زیادی می گذارد.»

برزنونی از کتاب های «استعداد تحصیلی» و «زبان انگلیسی» موسسه پارسه برای شرکت در کنکور دکتری استفاده و در آزمون های آزمایشی پارسه نیز شرکت کرده است.