مهندسی شیمی

درس خواندن در مقطع دكتري تمام وقت است
سيده مهديه حسيني

رتبه 4 مجموعه شیمی در کنکور دکترای سال 1391

«سیده مهدیه حسینی» در مقطع کارشناسی ارشد جزو دانشجویانی بود که خیلی خوب درس می خواند. او که در دانشگاه شهید بهشتی درس خوانده، داشتن استادهای خوب را در موفقیت خود موثر می داند. حسینی در کنکور دکترای سال 1391 رتبه 4 مجموعه شیمی را به دست آورد و هم اکنون هم در دانشگاه تربیت مدرس درس می خواند.

«دکتر»، عنوان کمی نیست و این عنوان پرطمطراق خیلی راحت می تواند افراد را تحت تاثیر قرار بدهد تا حدی که برای کسب آن زحمات زیادی را به جان بخرند. حالا باید دید برای «سیده مهدیه حسینی» که رتبه 4 مجموعه شیمی در کنکور دکترای سال 1391 است، کسب این عنوان چقدر اهمیت داشته؟ حسینی تاکید می کند که کسب عنوان دکتر در ترغیب او برای درس خواندن در مقطع دکتری تاثیری نداشته:«این موضوع اصلا تاثیر نداشت. من به درس خواندن خیلی علاقه دارم. فکر می کنم از طریق دکتری موقعیت شغلی بهتری برایم فراهم می شود. درس خواندن در مقطع دکتری موقعیت اجتماعی خوبی هم ایجاد می کند، اما برای من مهم ترین نکته علاقه ام به تحصیل بود.»

برخی معتقدند که درس خوان بودن در طول تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد کمک چندانی به پذیرفته شدن در کنکور نمی کند، اما حسینی، نظری مخالف دارد:«من در دوره کارشناسی ارشد خیلی درس می خواندم که باعث شد برای کنکور دکتری آماده تر باشم. همین موضوع سبب شد تا برای دکترای فقط 2 ماه درس بخوانم، اما در طول دوره کارشناسی ارشد به صورت مداوم درس می خواندم و این دوره 2 ساله خیلی به من کمک کرد.»

وی مهم ترین عامل در موفقیت خود را داشتن استادهای خوب در دانشگاه شهید بهشتی عنوان می کند که در موفقیت او تاثیر بسیاری داشته.

رتبه 4 مجموعه شیمی برای کنکور دکتری همه منابع را مطالعه می کرد و حتی گاهی برای یک درس به مطالعه هشت منبع می پرداخت. او فکر می کند این روش در موفقیتش تاثیرگذار بوده.

حسینی درباره سختی های درس خواندن در مقطع دکتری هم این طور توضیح می دهد:«درس خواندن در مقطع دکتری تمام وقت است. از 7 صبح تا حدود 6 یا 7 بعداز ظهر باید درس بخوانی. امکان کار کردن هم وجود ندارد.»

برنامه این رتبه 4 مجموعه شیمی برای آینده، تحصیل در مقطع دکتری در خارج از کشور است. او درباره نقش پارسه در پذیرفته شدنش در مقطع دکتری می گوید:«من برای کنکور کارشناسی ارشد هم از خدمات پارسه استفاده کردم و با این موسسه آشنایی داشتم. پارسه برای کنکور ارشد خیلی به من کمک کرد و همین موضوع باعث شد تا من برای کنکور دکتری هم از خدمات پارسه استفاده کنم.»