مجله الکترونیکی

مجله الکترونیکی پارسه

پارسه اقدام به انتشار مجلات الکترونیکی و تخصصی در رشته های مهندسی برق ، مهندسی کامپیوتر و IT ،مهندسی شیمی ، مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک ، مدیریت ، مدیریت اجرایی ، فیزیک ، روانشناسی ، صنایع  غذایی و مجموعه زبان نموده است .

این مجلات با سرفصل های آخرین اخبار و کنفرانس های مرتبط ، مقالات علمی ، مصاحبه با رتبه های برتر و اساتید ، معرفی برجسته ترین کتاب ها ، معرفی آزمون ها و دانشگاه ها ، بازار کار و مشاور ماه منتشر میشود.

برای عضویت در مجله الکترونیکی فرم عضویت  را تکمیل نمایید

شایان ذکر است با عضویت در مجله الکترونیکی پارسه می توانید از آخرین اخبار و اطلاعات موسسه مربوط به رشته خود مطلع شوید و همچنین اعضاء مجله الکترونیکی پارسه از شرایط خاصی جهت استفاده از تخفیفات ویژه برای خرید کتاب و ثبت نام کلاس و همینطور شرکت در همایش ها و کنفرانس های مرتبط با رشته خود برخوردار می شوند.

مجله الکترونیکی گشتاورد

همچنین دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری موسسه پارسه اقدام به انتشار  نشریه داخلی بصورت فصل نامه با نام گشتاورد نموده است، در این راستا متقاضیان می توانند با تکمیل فرم مربوطه فایل این نشریه را از طریق پست الکترونیکی خود دریافت نمایند.