مشاهده کارنامه نهایی آزمون تحصيلات تكميلي سال ۱۳۹۶

اخبار آموزش عالی
مشاهده کارنامه نهایی آزمون تحصيلات تكميلي سال ۱۳۹۶
يكشنبه - ١٩ شهريور ١٣٩۶

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته‌ سال‌ 1396 در اجراي قانون سنجش و پذيرش تحصيلات تكميلي مصوب مجلس شوراي اسلامي و با حفظ استانداردهاي آموزشي براي ارتقاء كيفيت در آموزش هاي عالي شامل رعايت سقف ظرفيت و تاييد رشته محل ها توسط شوراي گسترش و تشكر از تعامل مثبت دانشگاه آزاد اسلامي در رعايت استاندارد ها بدين‌وسيله‌ توجه پذيرفته‌شدگان نهايي‌ آزمون مذكور را به توضيحات ذيل كه در دو بخش، شامل بخش اول: مربوط به كليه پذيرفته‌شدگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي (بجز دانشگاه آزاد اسلامي) و بخش دوم: مربوط به كليه پذيرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامي مي‌باشد، معطوف مي‌دارد.

تذكر مهم: داوطلباني كه هم در رديف پذيرفته‌شدگان يكي از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و هم در رديف پذيرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامي قرار مي‌گيرند توجه داشته باشند كه منحصراً مي‌توانند در يكي از كدرشته‌محلهاي قبولي ثبت‌نام نمايند و به عبارتي مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولي نمي‌باشند در غير اين صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد. بخش اول: مربوط به كليه پذيرفته‌شدگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي (بجز دانشگاه آزاد اسلامي)

الف- اسامي‌ قبول‌ شدگان‌ نهايي كليه‌ كدهاي رشته امتحاني در اين آزمون (بجز كدرشته هاي امتحاني مندرج در بند ب) بر روي پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان قرار گرفته ‌است.

ب- تاريخ ثبت‌نام از پذيرفته شدگان نهايي‌ 126 كد رشته امتحاني از كليه‌ پذيرفته‌ شدگان دعوت‌ مي‌گردد ضمن توجه به ضوابط و شرايط اعلام شده ذيل و قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه محل قبولي، براي كسب اطلاعات بيشتر و دقيق‌تر درخصوص تاريخ، نحوه و مدارك لازم، ابتدا براي ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند، در صورتي كه دانشگاهها و موسسات محل قبولي داوطلبان، تاريخ مشخصي را براي ثبت‌نام ارائه نكرده باشند، مي‌بايست در يكي از روزهاي دوشنبه مورخ 96/6/13، سه‌شنبه مورخ 96/6/14 و يا چهارشنبه مورخ 96/6/15 براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه بموقع پذيرفته‌شدگان براي ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

ج- مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌ 1- اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 96/3/21 لغايت 96/3/28) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 96/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 258 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3- بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه 368 مورخ ‌74/11/3 شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مديريت‌ يكي از حوزه‌هاي‌ علميه‌ قم و خراسان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مديريت يكي از حوزه‌هاي علميه قم‌ و خراسان دوره ‌سطح ‌2 را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ 31/6/96 فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط يكي از مديريت‌هاي‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌ و يا حوزه علميه خراسان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

تبصره 4- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه 845 مورخ 92/4/15 شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 92/5/28 توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

تبصره 5: براساس مصوبه جلسه 771 مورخ 94/8/26 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي 1377 تا 1381 به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره 77633/2 مورخ 94/5/28 براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.