مهندسی کامپیوتر

معرفی کتاب های انتشارات پارسه کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر

کتاب‌های انتشارات پارسه

جزوات پارسه با تصحیح و تجدید نظر سالیانه مبتنی بر آخرین تغییرات و اخبار روز با توجه به نیاز مخاطب بطور کاربردی و نحوه ی تدریس پویا بازخوانی و بازنگری می شود. سابقه پارسه و دانش اساتید مجرب ، به همراه پشتوانه ی نیرومند از استقبال شما موجب شده تا این امر با موفقیت انجام گیرد.

ادعای پارسه این است که مجموع منابع آموزشی ارائه شده در هر رشته نسبت به سایر مجموعه‌های مشابه از کیفیت مطلوب‌تری برخوردار هستند. پارسه به حدی به صحت ادعای خود ایمان دارد که کیفیت منابع خود را در طرح بیمه ارشد برای استفاده‌کنندگان از این منابع تضمین می‌کند.

کتاب های پارسه شامل مباحث پایه ای و آکادمیک در هر درس می باشند ، بطوریکه می توان به عنوان مرجعی جامع و مناسب جهت موفقیت در درس های دانشگاه نیز در اختیار دانشجویان قرار گیرد .

علاوه بر این ، نگاه ویژه مولفان و نویسندگان در ارائه نکات مهم کنکوری و مثال های تستی به تفکیک مباحث و تست های خودآزمایی در پایان هر فصل ، به این کتاب ها هویت کنکوری داده است و باعث شده تا با رعایت بیانی روان ، قابل فهم و ساده ، مطالب مورد نیاز را کاملا شرح و بسط داده و خواننده را از رجوع به کتاب های مشابه بی نیاز کند..

مزیت‌های منابع پارسه

۱- قدمت موسسه پارسه و تجربه حاصل از این قدمت، باعث شده است که شناخت مولفان کتاب‌های این موسسه از کنکور کارشناسی‌ارشد افزایش یابد. در نتیجه در این کتاب‌ها تمرکز بیشتری روی مباحثی صورت گرفته است که در کنکور اهمیت زیادی دارد.

۲- اغلب نویسندگان کتاب‌های پارسه از بین بهترین استادان دانشگاه‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند.

۳- منابع پارسه در زمان‌های لازم و ممکن به روز می‌شوند.

۴- کتاب‌های پارسه از کیفیت ویراستاری و چاب بسیار خوبی برخوردار هستند و به جرات می‌توان گفت از این نظر هم نسبت به منابع موسسات دیگر در رتبه بالاتری قرار می‌گیرند. همچنین تلاش شده است نگارش و ادبیات کتاب‌ها ساده و قابل فهم باشد و از پیچیدگی غیرضروری اجتناب شود.

۵- کتاب‌های پارسه از سال سوم دوره کارشناسی برای دانشجویان کاربرد دارند. این کتاب‌ها علاوه بر اینکه منابعی برای آمادگی کنکور محسوب می‌شوند، در دانشگاه‌ها نیز به عنوان کتاب‌های کمک درسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حال حاضر تعدادی از کتاب‌های پارسه حتی به عنوان منبع آموزشی اصلی نیز در بعضی از دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

۶- فصل‌بندی کتاب‌های پارسه، بر اساس منابع معتبر دانشگاهی انجام شده است.

۷- تلاش شده است تست‌های آزمون‌های سراسری کارشناسی‌ارشد به صورت جامع در این کتاب‌ها گردآوری شوند. در پایان هر فصل خودآزمایی‌هایی مشتمل بر تست‌های کنکور و تست‌های تالیفی قرار گرفته است.